Untitled Document
Testimoni @ Maklum Balas Daripada Pengguna
Video & gambar di bawah bercerita untuk anda
dah pakai baru tahu keberkesanannya
YANG TAHU TAPI SENGAJA TAK NAK PAKAI
ITU BUKAN KERJA KITA


Orang putih ini pun tahu manfaat
Kad LA Genius Saver untuk kereta diaKERJA KITA CUMA PERLU CERITAKAN
KELEBIHAN PRODUK & MANFAATNYA
JUALAN AKAN BERLAKU SECARA AUTOMATIK

PENJIMATAN PETROL - BIL ELEKTRIK - GAS MEMASAK - TENAGA & KESIHATAN
guna semudah tampal sahaja / lekatkan sahaja / minum sahaja

FIKIRKAN SEDALAM-DALAMNYA:
Tuang minyak RM50, dari Labis, Johor ke Senai, Johor dan balik semula ke Labis. Kemudian ke Segamat, Johor dan balik ke Labis sebanyak 2 kali. Bayangkanlah betapa jimatnya dan sesuatu yang patut yang guna kenderaan tak tolak kebaikan kad LA Genius Saver


INI TESTIMONI DIRI SAYA SENDIRI
JIMAT PENGGUNAAN PETROLMula-mula bila saya dengar tentang bab boleh jimatkan minyak kereta, saya terfikir, engin kereta saya leaking atas bawah, plug no 3 ada problem, minyak hitam selalu kurang, kereta saya memang sedut minyak. Boleh ke kereta saya jimat minyak (lebih kilometer)?

TAPI SAYA FIKIR, ALLAH S.W.T BAGI SAYA AKAL.
Tak cuba mana nak tahu? Betul, walaupun kereta saya sedut minyak (kuat makan petrol), masih juga boleh jimat minyak (lebih 55-60 kilometer untuk pergi balik kerja 2 hari)

CARA YANG BETUL SEMASA ISI MINYAK:-
Lepas buka penutup minyak, letak kad la genius saver di lubang tempat kita isi minyak dalam kiraan 15 saat. Kemudian masukkan muncung pam tu ke dalam lubang tempat kita isi minyak, letak kad la genius di nozle, baru kita tekan isi minyak sampai habis.

Selepas siap isi, letak semula kad la genius saver di lubang tempat kita isi minyak macam kita buat mula-mula tadi. Buat dalam kiraan 15 saat, kemudian tutup tangki minyak. Letakkan kad la genius saver di dalam penutup minyak kereta kita seperti gambar di atas.


Untuk penghisap rokok, letak rokok di atas kad, pusingkan rokok mengikut arah lawan jam dalam 15 kali. Rokok akan menjadi tawar kerana nikotin & tar menjadi neautral

Untuk yang menghisap rokok. Setiap sedutan asap yang masuk ke dalam badan anda akan menjadi asid! Jika anda menghisap rokok & memegang kad la genius saver, asid itu akan menjadi neutral & rokok anda akan berasa tawar, tidak seperti biasa. Anda pasti tahu, setiap sedutan asap rokok boleh mempercepatkan anda jadi tua. Dengan meminum air bercas negetif, ianya akan melambatkan proses penuaan kerana, ianya anti penuaan.

Saya cerita pada kawan-kawan, ada yang rasa macam pening-pening nak percaya. Itu biasalah. Yang penting saya cerita bagusnya guna kad la genius saver pada dia orang.
Dia orang hendak ke tak, itu kerja ALLAH S.W.T. Kerja saya cuma cerita kebaikan & keberkesanan kad la genius saver kad yang memberi manfaat kepada orang ramai

Anda juga boleh semak di google image, kad genius la saver. Banyak testimoni yang boleh menaikkan semangat untuk anda sekeluarga pakai kad la genius saver.

Mazalan MY
Pengedar & Perunding Perniagaan LA Genius
177 Jalan Belimbing,
81400 Senai, Johor.
H/Phone & WhatsApp: 019-796 7906.
Email: admin@infopbm.com
Tarikh : Untitled Document